Slovensky English Deutsch Russian Hungarian  
  Prílohy k jedlám 
    
 

VK 100 g

Slovenské zemiaky,
( fritované zemiakové štvrky so šupkou )

35 ,-

 

VK 30 g

Chlieb

3 ,-

 

VK 170 g

Varená ryža

30 ,-

 

VK 100 g

Hranolky

30 ,-

 

VK 50 g

Horčica

8 ,-

 

VK 50 g

Chren

10 ,-

 

VK 100 g

Kyslá uhorka

10 ,-

 

VK 100 g

Dusená kapusta

30 ,-

 

0,2 l

Kyslá kapusta

15 ,-

 

0,2 l

Mlieko

10 ,-

 

VK 230 g

Kyslé mlieko – zákys

20 ,-

 

VK 100 g

Syrový dressing

25 ,-

 

VK 50 g

Kečup

10 ,-

 

VK 80 g

Karlovarský zemiakový knedlík

40 ,-

 

VK 30 g

Feferóny

15 ,-

 

VK 150 g

Gazdovská obloha,
(
cesnak, baranie rohy, cibuža, feferóny, kyslá uhorka )

35 ,-

 

VK 120 g

Obloha z čerstvej zeleniny,
(
paradajka, paprika, pór, hlávkový šalát/ čínska kapusta, mrkva )

 35 ,-

 

VK 50 g

Tatárska omáčka

30 ,-

 

VK 70 g

Bryndzovo – smotanová zálievka

15 ,-

 

VK 10 g

Pražená cibužka

5 ,-

 

VK 30 g

Slaninové škvarky

15 ,-

 

VK 20 g

Pražené maslo

10 ,-

 

60 g

Knedlík

20 ,-

 

VK 100 g

Maslové halušky

25 ,-

 

VK 100 g

Zemiaková kaša

30 ,-

 

20 g

Kyslá smotana

15 ,-

    
    
© PopradTatry.sk 2007