Slovensky English Deutsch Russian Hungarian  

 

 Hotové jedlá a minútky 
 Hotové jedlá:  
    
 120 gÚdené bravčové plece, kapusta, zemiaky so slaninou a cibuľou

99 ,-

 120 gŽobrácka kaša,
(bravčové mleté, bravčová pečeň, krúpy, obloha z nakladanej zeleniny, chlieb – 2 ks)

99 ,-

 VK 120 gDomáca zabíjačka,
(pečená jaternicová plnka, bravčové pečené, pečená klobása, kapusta, varené zemiaky)

110 ,-

 120 gSegedínsky guláš, knedlík

110 ,-

 150 gPečené bravčové plece na sedliacky spôsob,
( červená kapusta, zemiakový knedlík )

120 ,-

 150 gPivársky guláš,
(bravčová pečené stehno, syr NIVA, smotana, tmavé pivo, maslové halušky)

130 ,-

 300 gPečené kurča na masle,
(prírodná šťava, ½ ryľa, ½ žemľová plnka, miešaný šalát)

130 ,-

 VK 200 gRichtársky tanier,
( bravčové pečené, pečená domáca klobása, údené plece, dusená červená a biela kapusta, ½ zemiakový a ½ žemľový knedlík )

150 ,-

 500 gPečená kačica, červená kapusta, zemiakový knedlík

190 ,-

 VK 200 gPečené kačacie prsia s jablkami,
( červená kapusta, knedlík s praľenou cibuľkou )

190 ,-

 VK 250 gPečená špiková jahňacia roláda, kapustové strapačky

190 ,-

    
    
 Minútky:  
    
 120 gVyprážané kuracie prsia v cestíčku,
( hranolky, kečup, dressing, ½ obloha )

160 ,-

 150 gVyprážaný bravčový rezeň, hranolky, miešaný šalát

160 ,-

 150 gRestovaná husacia pečeň – tmavá, s hrozienkami a jablkami, ryľa

160 ,-

 120 gZapekaný kurací rezeň so šunkou a syrom,
( ½ ryľa,  ½ slovenské zemiaky, obloha z čerstvej zeleniny)

160 ,-

 VK 150 gSoté z morčacích pŕs a la Stroganov, opekaná žemµová plnka

170 ,-

 VK 150 gTatranský oheň, slovenské zemiaky,
( bravčové karé, husacia pečeň, paradajka, paprika, feferóny, cibuľa, kečup )

170 ,-

 VK 150 gVinohradnícke soté, slovenské zemiaky,
( kuracie prsia, smotana, syr NIVA, cibuľka, biele víno )

170 ,-

    
  Za všetky polovičné porcie jedál účtujeme 70% ceny celej porcie 
    
© PopradTatry.sk 2007