|
|
| | Hotové jedlá a minútky | | | Hotové jedlá: | | | | | | | | 120 g | Údené bravčové plece, kapusta, zemiaky so slaninou a cibuľou | 99 ,- | | 120 g | Žobrácka kaša, (bravčové mleté, bravčová pečeň, krúpy, obloha z nakladanej zeleniny, chlieb – 2 ks) | 99 ,- | | VK 120 g | Domáca zabíjačka, (pečená jaternicová plnka, bravčové pečené, pečená klobása, kapusta, varené zemiaky) | 110 ,- | | 120 g | Segedínsky guláš, knedlík | 110 ,- | | 150 g | Pečené bravčové plece na sedliacky spôsob, ( červená kapusta, zemiakový knedlík ) | 120 ,- | | 150 g | Pivársky guláš, (bravčová pečené stehno, syr NIVA, smotana, tmavé pivo, maslové halušky) | 130 ,- | | 300 g | Pečené kurča na masle, (prírodná šťava, ½ ryľa, ½ žemľová plnka, miešaný šalát) | 130 ,- | | VK 200 g | Richtársky tanier, ( bravčové pečené, pečená domáca klobása, údené plece, dusená červená a biela kapusta, ½ zemiakový a ½ žemľový knedlík ) | 150 ,- | | 500 g | Pečená kačica, červená kapusta, zemiakový knedlík | 190 ,- | | VK 200 g | Pečené kačacie prsia s jablkami, ( červená kapusta, knedlík s praľenou cibuľkou ) | 190 ,- | | VK 250 g | Pečená špiková jahňacia roláda, kapustové strapačky | 190 ,- | | | | | | | | | | Minútky: | | | | | | | | 120 g | Vyprážané kuracie prsia v cestíčku, ( hranolky, kečup, dressing, ½ obloha ) | 160 ,- | | 150 g | Vyprážaný bravčový rezeň, hranolky, miešaný šalát | 160 ,- | | 150 g | Restovaná husacia pečeň – tmavá, s hrozienkami a jablkami, ryľa | 160 ,- | | 120 g | Zapekaný kurací rezeň so šunkou a syrom, ( ½ ryľa, ½ slovenské zemiaky, obloha z čerstvej zeleniny) | 160 ,- | | VK 150 g | Soté z morčacích pŕs a la Stroganov, opekaná žemµová plnka | 170 ,- | | VK 150 g | Tatranský oheň, slovenské zemiaky, ( bravčové karé, husacia pečeň, paradajka, paprika, feferóny, cibuľa, kečup ) | 170 ,- | | VK 150 g | Vinohradnícke soté, slovenské zemiaky, ( kuracie prsia, smotana, syr NIVA, cibuľka, biele víno ) | 170 ,- | | | | | | | Za všetky polovičné porcie jedál účtujeme 70% ceny celej porcie | | | | | |
|
|
|
|