Slovensky English Deutsch Russian Hungarian  
  Prílohy k jedlám 
    
 

VK 100 g

Slovenské zemiaky,
( fritované zemiakové štvrќky so šupkou )

35 ,-

 

VK 30 g

Chlieb

3 ,-

 

VK 170 g

Varená ryћa

30 ,-

 

VK 100 g

Hranolky

30 ,-

 

VK 50 g

Horиica

8 ,-

 

VK 50 g

Chren

10 ,-

 

VK 100 g

Kyslá uhorka

10 ,-

 

VK 100 g

Dusená kapusta

30 ,-

 

0,2 l

Kyslá kapusta

15 ,-

 

0,2 l

Mlieko

10 ,-

 

VK 230 g

Kyslé mlieko – zákys

20 ,-

 

VK 100 g

Syrový dressing

25 ,-

 

VK 50 g

Keиup

10 ,-

 

VK 80 g

Karlovarský zemiakový knedlík

40 ,-

 

VK 30 g

Feferóny

15 ,-

 

VK 150 g

Gazdovská obloha,
(
cesnak, baranie rohy, cibuѕa, feferóny, kyslá uhorka )

35 ,-

 

VK 120 g

Obloha z иerstvej zeleniny,
(
paradajka, paprika, pór, hlávkový šalát/ иínska kapusta, mrkva )

 35 ,-

 

VK 50 g

Tatárska omáиka

30 ,-

 

VK 70 g

Bryndzovo – smotanová zálievka

15 ,-

 

VK 10 g

Praѕená cibuѕka

5 ,-

 

VK 30 g

Slaninové škvarky

15 ,-

 

VK 20 g

Praћené maslo

10 ,-

 

60 g

Knedlík

20 ,-

 

VK 100 g

Maslové halušky

25 ,-

 

VK 100 g

Zemiaková kaša

30 ,-

 

20 g

Kyslá smotana

15 ,-

    
    
© PopradTatry.sk 2007